tisdag, november 06, 2007

Öronen är uppe!!

Idag så upptäckte både jag och Per (som överlevde fis attacken) att lille Dragoz öron har rest sig upp!! Så söt han har blivit!!

Tur är väl det att han är söt för igår hade vi dikussioner om att inte dra i kopplet som en galning och att inte hoppa på Disco och Roy när man är i koppel.... Poletten ramlade ner efter en runda och idag på morgonprommisen har han betett sig som en liten pärla!! Nu ska detta bara hålla så har jag en Kelp som inte drar i kopplet!!
Idag är det även en tur till vetrinären som hägrar. Dragoz är ju hela 12 veckor nu :,) Tiden har gått så snabbt!! Han sover även igenom hela nätter och det är såååå skönt!!!

Vi tränar på sitt och stanna kvar tills matte är över trösklen och säger varsågod. Att stanna är inget problem men att sitta..... Fattar inte varför han inte vill sitta utanför dörren. Det gick jättebra tills han skulle stanna och inte bara kasta sig in. Visserligen kastar han sig fortfarande in när han får varsågodet men då har Disco kommit en bit in och riskerar inte att bli överkörd....

Roy är lite förtvivlad när han sitter och gör rätt och så tjatar jag att Dragoz ska sitta... Royan fattar inte att han är JÄTTE duktig och gör helt rätt. Så nu är det uppmuntran för Roy som gäller!! Stackaren!!

Även såret efter Dragoz på halsen läker trots attacker av liten brunråtta... Det är inte lätt att vara en border som vill göra allt rätt + lite till för matte!! Men snart börjar Agilityn i ridhuset och då får han ha matte för sig själv och då kommer nog självförtroendet vara på topp igen!!

Klart slut!!

ps. klart att du får länka till mig Anna!! ds.

Inga kommentarer: