måndag, november 12, 2007

Helgen som varit

Ett förmodat snökaos inväntades men blev inte mycket av det. Så på lördagen blev det långrunda i staden för att vänja Dragoz att gå förbi andra människor och hundar utan att skälla. Gick super duper om han hade koncentrationen på en godis! Trots att vi faktiskt bor i meteropolen Salabacke i Uppsala så blir det inte mycket träning av trafikvett. De senaste dagarna när hela gänget varit ute dvs matte, Disco, Roy och Dragoz har den lilla brunråttan börjat kolla extra mycket efter bilar som kör förbi....INTE ÖNSKVÄRT beteende!! När Per är med så har jag mera koll på Dragoz och han är mindre benägen att göra en massa dumheter.
En annan knasig sak han har börjat göra är att rygga för reflex selen som han får ha på sig när det är skumt ute... Numera är det att sitta brevid honom med godis och så dra över reflexselen från sidan samtidigt som han suktar efter godis... Det är som att ta på en grimma på en häst!! Sedan när det är dax att ta av den så sitter vi där igen och halv tar av, sätter på osv. tills vi har gjort det några gånger. Då är det inte alls så svårt som att ta på den första gången när vi ska ut...
På söndagen gick vi ut i skogen. Det blev en lååååång runda i microfart då faktiskt Disco också var med :,) Gammelgubben och brunråttan kämpade på medan Roy sprang omkring som en vättvilling!! Det var inte planerat att ta en sådan lång runda på 1,5 timmar men vi missade avfarten... Naturligt vis missade jag kameran också.... Fattar inte att den tingesten är så svår att komma ihåg!!
Hemsidans förstasida är klarkodad och nu ska vi (läs Per) hitta någon domän. Så det kommer!!

Inga kommentarer: