fredag, november 23, 2007

Hemma jobb

Att sitta hemma och arbeta kan ha sina fördelar och nackdelar. Sitter man hemma störs man inte av andra som snackar en massa annat intressant och man kan inte springa iväg när man kommer på att man måste bara kolla något som är helt orelevant till det man faktiskt ska hålla på med. Man får faktiskt mera gjort hemma än på jobb när man tex ska skriva eller behöver läsa artiklar. Idag har jag läst artiklar och skrivit ett abstract till en Dr-dag som vi ska ha den 3 dec. Vad är nackdelarna då?? Jo... man inser att det är kort avstånd till gossiga hundar som HELST AV ALLT vill att man ska gossa I datan! Roy har försökt att smussla ner sig i den bärbara datan när matte sitter i soffan och skriver. Skulle visserligen kunna sätta mig vid köksbordet men då vill han ligga i knäet och då blir det ännu trängre. Dragoz vill även han ha en del av uppmärksamheten och då han faktiskt har fattat hur man kravlar sig upp i soffan har det blivit lite valp goss också. Detta kan ju ses som väldigt oskyldigt men när de två gossande gossarna blir på lekhumör och datan + matte är mellan så blir det lite svårt att jobba :,) Tappra försök gjordes innan de åkte ner på golvet!
Annars så har Dragoz vuxit förbi Roy och börjar vilja testa lite gränser med lite "juck". Han fattade snabbt att liten Roy kan man inte sätta sig över så lätt! En reäl tillsägelse från bordern var på sin plats och nu dröjer det förhoppningsvis länge tills han försöker igen!!
En annan rolig grej Dragoz har för sig är att ligga och smågnaga/sutta på Roy när Roy försöker sova. Dragoz ligger och tuggar lite sedan tar han en paus och bara håller med halvslutna ögon... Ser för roligt ut!! Kanske han längtar efter mamma HipHoppen??

Ska ut och spåra imorgon med valpkursen, ska bli superroligt och se vad krypet hittar på!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha! Det där känner jag igen! Omöjligt att göra pappersjobb i soffan! Men sååå mysigt!

Ja igår tillät Nellie att Fokuz fick snutta lite på hennes tuttar - som är fälfyllda pga. skendräktighet - men endast ett par sekunder innan hon kom på att han ju är odågan i huset! Hihi!

Det växer så det knakar hos er också hör jag!