söndag, februari 03, 2008

Dagdens aktiviteter...

Då min kära brorsdotter gett mig en ordentlig förkylning så gick lördagen till att göra så lite som möjligt. I dag har det gått vildare till! Vi började med en prommis vid "Jesus statyn" som finns i Uppsala. Vet inte riktigt vad det är men statyn ser ut som jesus utan huvud. Här fick killarna springa omkring i snön och busa vilket var mycket uppskattat efter lördagens slöande. Vi lyckades passera några joggare och hundar utan att Drago gav dem en större utskällning. Det går framåt :,) När vi varit hemma en timme ringer Ulli och undrar om vi vill gå ut på morgon prommis med henne, Otilia och Elif (Otilia= människobebis, Elif= Kelpie). Jag och Drago klädde på oss igen och gav oss ut. Elif är inte så jätte impad av Drago så han fick en avhyvling när vi träffades men när vi började gå gick det mycket bättre och båda hundarna travade på bredvid vagnen superfint! Elif stannade och nosade på några ställen och då passade Drago på att nosa damen i rumpan... inte smart!! Han åkte på en ordentlig tillsägelse och efter det vågade han inte närma sig Elifs rumpa. Han är lättlärd, eller så är det självbevarelsedrift!! Efter vila och lunch till hundarna åkte vi till svärmor för fika och bad av matte! Nu är vi hemma igen och ska snart iväg till Anders och Maria för att hälsa på deras Rex katter!! Hoppas att Per bara smälter... skulle vara kul med en kissakatt!! Drago fick hälsa på en när vi hälsade på fåren och den fick en ordentlig tvätt... Roy vet jag inte vad han skulle göra om det kommer in en katt men det ska väl gå det också!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Rexarna är ju bra allergikatter och de är mer som hundar än "katter".... mycket personliga!

Ni verkar ha haft en skön helg (föruton förkylningen förstås).

När kommer ni på "spionbesök" då? Du kan ju alltid maskera det med "att vi ska träna hund" :)

Anonym sa...

Ja, Rexar gillar jag med!!! De är jättegoa!

Mmm håller med Åsa vi kamouflerar det som träning!!!
Krya på dig!
Höres

Anonym sa...

Det är bra med bestämda damer som kan uppfostra små slynglar. Karlsson har en fantastisk respekt för en kompis lilla toypudeldam som lärde honom lite om livet när han var ung spoling. ;-)

Anonym sa...

Självbevarelsedrift? Vad är det undrar Totte, 6 månader o uppe i 38.8kg. När Chili tycker Totte är för närgången, tar hon tag i halsskinnet och släpar honom på marken. Det är kanske en annan form av självbevaresedrift.
pappsen