tisdag, februari 19, 2008

Roy är mätt...

När jag jobbar så sitter killarna i växthuset. Här kan de sova eller glo ut på kreti och pleti som går förbi. Kan inte bli bättre! Vid lunchtid kommer jag ner och ger dem mat, kissrunda, tuggpinne och sedan godis sök. Drago sitter i en stor bur då Damerna som även de brukar vara i växthuset tycker han är en aningens stökig...

Ibland tycker nog Drago det är lite tråkigt så han sysselsätter sig med att dra i filten som ligger över burens tak och halva sidor. Jätte roligt!! När jag kommer ut efter jobb så är det att knåpa ut filten igen och räta till allting annat tex plocka skumgummibitar från madrassen eller annat skoj. Idag när jag kom ut möttes jag av en väl nerdragen filt och en väldigt TJOCK Roy... Misstankar väcktes och... jaha. Lämstret till kelpie har lyckats dra ner en matburk som stod i en korg på buren. Nu låg den brevid buren och... ja, Roy hade ätit upp ALLT!! OK, han hade lämnat typ 20 kulor, han blev väl mätt...

Burken var nyligen påfylld med Dragos mat dvs. puppy plus och storleken var en Turkisk yogurtburk som rymmer 1000g. Det verkar inte som om det är någon större fel på Roy just nu förutom att han är spänd i magen, dricker mycket och bajsar schäferskitar!! En sak är säker...HAN ÄR MÄTT!!

Stackars Drago som fick sitta brevid och se på när Roy slukade hans mat... Det var ju han som gjorde grovjobbet!!

Bajs log för Roy:

* 2 bajshögar på eftermiddagen
* 1 bajshög på kvällsprommisen
* 1 akut bajshög 00.43 i natt
* 2 bajshögar på morgonen dagen efter

Undrar om det är slut nu??

3 kommentarer:

Anonym sa...

Heej! Är det någon dag bestämd att åka till Åsa?! Klart jag vill med... men det är mycket nu...

Anonym sa...

00.43 var det och inget annat ;) Alltid bra när man vet exakt tid - OM veterinären skulle fråga, om inte annat så anser han dig absolut som en otroligt seriös ägare som noterar klockslag ;)

Totte har bra magrörelser men en udda diet! Han håller för tillfället på att förvandla en köksstol till spinkved....med gott resultat!

Ewa

Anonym sa...

Ska vi anmäla till WDS??? Eller har du gjort det redan?