tisdag, januari 01, 2008

Nyårsafton...

...började med att jag gav hundarna mat och gick ut innan jag kröp ner i sängen igen. SKÖNT!! Här låg vi och kolla på dålig TV och blev manglade av lekande hundar som tyckte att gör inte matte och husse något så hoppar vi runt i sängen!! Drago erbjöd oss mjölkpaketer från pappersinsamlingen och Roy tyckte mest att han kunde ta sina mjölkpaketer och stoppa upp någonstans... Liv och rörelse alltså!

När vi väl masade oss up tog vi bilen till "Stugan" där hundarna fick springa fritt och få bort överskottsenergi. Vi kollade in Lisas familjs stuga som ligger ett stenkast bort i skogen och allt såg bra ut.

Hemma igen fikade vi med nygjorda cholkadbollar och kanelbullar från frysen. Medan jag gjorde chokladbollarna försökte Per med att få bort stoppet i vasken. I transporten mellan badrummet och vasken i köket hörs ett AVGRUNDSVRÅL från Per. Han har trampat på något och det lät vasst... Per lyfter upp foten och vad sitter inkilat i hälen om inte en av Dragoz kindtänder! Per fick två hack i hälen där tanden suttit som även idag syns. Tror att det gjorde riktigt ont!

På kvällen tog vi en riktig liten kiss och bajsrunda vid nio med var och en av hundarna. Disco hörde inget, Roy var superglad då han trodde att "Bocken" skulle komma när som helst och Drago reagerade med att det inte var riktigt ok. Vid själva skottet hoppade han till och tittade på mig men avreagerade sig snabbt igen. Ljuset var inget problem. Kan säga att det var inte små smällar precis som brändes av!

Efter utgången gick Per och jag till Maria och Per för att skåla med vänner. Champange från själva Champange var det bästa "vin" jag smakat, tur att vi har en flska kvar :,) När vi skålat och sagt grattis till Maria som naturligt vis inte sagt att hon fyller år sprang jag hem igen medan Per stannade en stund till. På själva tolvslaget sov hela gänget vilket var riktigt skönt. Vi delade en mango i brist av foderäpplen för lycka nästa år och skålade i cola. Roy vaknade till ville smaka på mango medan Drago sov som en stock och vakna inte ens av att han mango en mm från näsan... Han var riktigt trött som håller i sig även nu på morgonen men det går nog över snart!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ajdå! Stackars Per! Har inte sett en enda lös tand eller känt av dem heller. Den glupske äter nog opp dem innan de ens hunnit ur munnen!

Skönt att nyåret gick lindrigt för er också!

Gott nytt år och en god start på det nya året önskar vi er!

Anonym sa...

Gott Nytt År!!! Tjohoooo! I år är det Bonuzarnas år... ut å tävla med oss...
Stackars Per... aj aj!
Höres och synes!

Anonym sa...

Skönt med hundar som fixar nyårsfirandet utan att hetsa upp sig.

God fortsättning!

Anonym sa...

Skönt att allt gick bra!

Per måste verkligen gilla livet som husse....stackarn!