onsdag, januari 16, 2008

5 mån!!

Fattar inte att Drago är hela 5 månader (och en dag) "stor"!! Visst har han växt och fått lite mera koncentrations förmåga men han känns fortfarande som en stor vappis! Han är cirka 43-45 i manken och vägen 11-12 kg. Tror nästan att han kommer bli en pygmeé!! I samma takt som Drago växer krymper Roy. Nu inser man fördelen med att ha en liten hund...Roy får verklinen plats ÖVERALLT!!

Drago har numera gått över till att sova med öppen burdörr och det tar han vara på! Inte ska han var i buren!! I natt var det första natten han inte kravlade sig upp i sängen :,) Vi har haft några samtal i mörkret om att sängen är till för matte, husse och Roy! Tror att han nu fattar att om han hittas i sängen åker han ner!

Igår blev det övertid på jobb och lämna Saaben på repration (inte en dag för tidigt!!!) Ingen träning men i måndags introducerade vi apporten på toa! Det gick superbra och på 30 min fixade han att ta den i munnen och hålla kvar 2 sek :,) Tog lite mera tid med Roy kan man säga!!

Ikväll satsar vi på lite lydnadsträning på klubben med Roy och lite socialt klubbstugeträning med Drago. Dvs OM det inte ösregnar!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Visst har de vuxit!!
Vi måste träffas och träna nått!!!
Beställningen är på väg... kommer nog imorrn eller på fredag!!!
Höres!

Anonym sa...

Hihihi!!!
Det går bara 3 Dragozar på en Totte ;)

Totte får också slippa buren nu, fast han kommer ju inte in i sovrummet! Så han har allvarliga samtal med Mubi om sofforna!

Nu dröjer det ju inte allt för länge till innan vi får se Dragoz heller!
Ewa

Anonym sa...

De växer så det knakar!
Lugn bara! Vi delar mer än gärna med oss så slipper Dragoz bli en pygmeé! Fokuz är en heffaklump - har inte vågat väga honom sen han vägde 14kg för 2veckor sedan! Men högre har han inte blivit still goin 46! ;)