måndag, januari 21, 2008

Nu kommer ni bli avundsjuka!!

Lördagen började med promenad i regnet, inte speceillt upplyftande men nödvändigt. 14.30 befann vi oss i Vaksala kyrka där lilla Otilia Eva Wilhemina Schotte Wiksell döptes... Tilli helt enkelt!! Tösen var jättesnäll och skötte sig exemplariskt så som sig bör gjode även hennes föräldrar det också! Efter det blev det 12 sorters kakor/tårtor. Det enda man kan klaga på var prästen som pratade en massa strunt om mycket som inte alls var relevant med Otilia överhuvud taget!! Dopet tog 1 timme för EN unge!! Nå ja, nu är det gjort.

Efter dopet och kaffet drog vi hem för att packa. Tog en kvart sedan kastade vi oss i bilen för att köra till Burvik som ligger utanför Knutby... vi duckade när vi körde förbi... Här ute brevid en golfbana bor Dick och Ulla. Jag, Per och Ian, Katja och Elisia var bjudna på middag och övernattning! Elisia är 8 månader och helt otroligt liten glad och snäll unge som satt på golvet och plinkade på div. leksaker. Disco brydde sig inte mycket, Roy kollade in medan Drago gärna ville pussa lite. Elisia ville knipa/känna vilket resulterade i att Drago slickade upp hennes händer!! Naturligt vis hade vi koll på dem så när det började bli lite för mycket sa vi till och Drago gick ifrån Elisia. Har inte varit så stolt över mina killar som denna helgen!! Dick var helt impad av Drago och menade att en sådan hund kunde han tänka sig!! Ulla tittade lite på honom och sa att de inte har tid med en hund och att det var hon som skulle få gå ut med den. Dick är 69 bast och har så mycket för sig att man kan tro att han är 25! Ulla är 9 år yngre men ska tex åka till Alperna för utförsåkning med väninnorna!! Helfräna helt enkelt!!

Det blev mat och öl tillsammans med handboll (Sverige-Frankrike). Drago och Roy placerade sig vid Elisia och blev matade med både äpple och smörgåsrån. Tänk vad snabbt de lär sig vart maten kommr från!! När det började närma sig tolv åkte...BADKLÄDERNA fram och ut i plurret!! Plurret var en vedeldad liten pool med ljuvliga 36 grader i vattnet :,) Här satt vi och guppade, pratade strunt, kolla på månen och stjärnorna. Kunde inte bli bättre! När vi kommit upp så tjattrade vi lite till tills jag, Per och hundarna drog oss till lillstugan i trädgården. 8.05 vaknade jag och tog hundarna ut på en prommis. Först en liten med alla sedan fick Disco gå in för mer skönhets sömn (han klagar inte precis) medan vi andra snabba gick ut på golfbanan. Hundarna sprang som knasar och jag bara njöt av att kunna ha de lösa utan att bry sig om andra hundar, bilar eller annat skit som kan störa!! Gick nio hål och när vi kom hem igen så blev det frukost a la resturang!! Per hade dragit sig upp och alla var på benen trots en sen kväll.

När det var dax att åka styrde vi till Maria i Almunge för att hämta hundmat och lite lek för syskonen. Roy fick även han förlja med ut och leka. Piri tyckte Roy var lite läskig när han skällde på henne medan Roy tyckte vi kunde byta ut Drago!! När Per började klaga på att hans fötter inte kändes mera åkte vi sista biten hem, satte oss framför Tv:n med köpmat och bara slappade. Som toppen på moset bäddade jag ner mig i soffan med en stor kopp med varm oboy och lite smörgåsrån! Per ville ha ett rån och när jag sträckte över det till honom och sa "varsågod" hoppade Drago upp och bet tag i rånet!! Tyckte att det var hans helt enkelt och så fick han ju tillåtelse...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som om ni haft en toppenhelg! Och visst är det underbart när det funkar med hundar och ungar. :-)

Anonym sa...

Haha! Ja dom är inte dumma dom där Kläpparna!
Vilken härlig helg du verkar ha haft! - Jo jag är avis!

Anonym sa...

Piri vilade nääästan 30 min efter leken! :D
Har du hittat rabattkupongerna?!
Höres! Ha det bäst!