fredag, december 07, 2007

Det regnar...

Det har regnat hela dagen idag... inte en solglimt har vi sett :,(
Annars så har jag tänkt att lägga spår i helgen om nu det kan sluta regna. Sedan är det inhandlandet av julklappar som ska bytas med svägerskan på Hund 2007. Vi åker ju inte hem över julen detta året. Lite synd, skulle vara kul och visa Dragoz, men ändå skönt att slippa stressa och använda tiden till hundar istället.
Per var på julbord i Stockholm igår. Som kompensation att han var borta följer han med till Hund 2007 :,O Undrar om han vet vad han ger sig in på?? Man ska göra tre saker här i livet 1. Ullared 2. En stor innomhus utställning 3. Vara skytt i skogen för rapport en solig dag med massor av mygg!! (känns avlägset just nu..)
Till Ullared får jag nog dra honom dit. Hundar är sedan han började valpkurs med Drago lite mindre motstånd... Men det kanske ändras efter den 15 dec.

Nu ska vi ut i pissvädret.... :,(

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det finns en 4:e sak man måste göra!

Nr 4; Ligga figurant på sök i sommarvärme, begravd i en håla under grankvistar & gräs och i bästa fall en kamopressening....försökande att andas normalt trots att skogens samtliga mygg belsutat sig för att du är ett smörgåsbord i utklädnad!

Möjligen kan detta bytas ut mot att göra det i snö. Största bonusen är att man SLIPPER myggbett! Nackdelen är frost skadorna när hunden tar tid för att man gömt sig för väl ;)
Ewa & Pappa

Anonym sa...

Förhoppningsvis syns vi den 15:de.

Som sagt, visst är det mysigt väder, ska ut i rusket för en prommis nu! Gissa också hur nedervåningen ser ut efter 6*4 tassar......

Anonym sa...

Här skiner solen! :D
Nåja det regnade resten av veckan ;)

Ja bilar ska bara fungera! Tyvärr så var det inte min smak på ögongodis - men får hoppas på att den andre smakar bättre ;)

Så avundsjuk på er som får fara till SS! Men nästa år då kommer vi!