fredag, oktober 10, 2008

Träning inför tävling

Då var det dags för andra försöket i Lydnads tvåan med Roy. Ni som trodde det var Drago, HAHHAHAHHAHAHAH!!! Det kommer men inte detta året!! Roy däremot skötte sig super igår på träningen mellan husen. Sugen på korv var han och ansträngde sig till det yttersta! Kanske berodde på att han inte fått mat... Nu får vi se om det återupprepas på söndag. Man vet ju aldrig med terriern!!
Drago fick även han en genomkörare. Började med fot precision vid starter men lade ner det projektet då han var enormt speedad och ofokuserad. Det fick bli långsamt target och slalomingångar. Slalomet går framåt. Ibland så får han hjärnsläpp men inte värre än man kan backa några steg så fattar han igen. Svårighetsgraden är ENORM...två pinnar att gå mellan, klick som ger boll förbi pinnarna. Till slut fick han "leta" leksaker på gräsmattan. Det började bli dunkelt (helmörkt!!) så näsan knäpptes på och alla leksaker in.

I tisdags blev det lite agility för båda herrarna. Roy först på bana vilken han faktiskt NOLLADE!! Fortsätter det så här så blir det tävling till våren! Drago har även han potential. Hoppar som en gud och drar redan nu på hinder som råkar stå efter det vi för tillfället gör. A:et och säcken är favoriter! Smidig som en räv och river sällan gör matte glad och nöjd! Slalomet ska vi vara extra noga med innan vi börjar träna på riktigt....Spännande!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till på söndag! Vi håller tummen. :)

(Ja, bara den ena. Den andra får ägna sig åt att vara testledare på MH.)

Anonym sa...

Lycka till på tävlingen på söndag!

Anonym sa...

Lycka till!!!! Håller tummar och tår!!!