söndag, augusti 31, 2008

Svamp?

Var ute och skulle plocka svamp i lördags. Hundarna hade superkul ialla fall för det var ingen svamp alls!! Ja, om jag räknar bort alla insektsätna och giftiga alltså. Vi hittade 2 kantareller och en Karl Johan...

Lingon fick det bli istället. Testa att plocka lingon med en färgblind!! Per plockade blåbär istället för lingonen såg han inte. Roy och Drago käkade en hel del. Letade inte själva utan ställde sig helt sonika framför oss och kastade sig över händerna för att få lite! Snuttisar!

Tittade på hus idag ute på landet. Ett bra hus med 1500 kvadrat trädgård. MEN... Låg precis vid vägen 3.5 mil utanför Uppsala med världens koväg innan motorvägspåfarten. På andra sidan huset var det granskog som minst skulle stå i 15 år till innan avverkning. Granarna skuggade huset på kvällen och det är ju inte så jippi att inte kunna använda kvällssolen. Det är ju så man är hemma. Plus var det stora garaget med verkstad, det var därför vi skulle kolla på det. Per vill hemskt gärna ha en verkstad...jag nöjer mig med hundhus med hundgård. Det kan man bygga om det finns en bra trädgård!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kvällssol är bra. Faktiskt jättebra!

Har vissa funderingar på att "ta av" taket på vår ladugård som "snor" den sista kvällssolen, men ... njae?

Anonym sa...

Vi har kvälls sol och det är ganska skönt på kvällen men inte på em... När det är varmt... Svettas ju då ;)

Anonym sa...

Självklart jag håller tummen den 20 sept ;).
Syns vi den 13 sept på Vallningskannan del2...
Tack så jättemycket för grattiset.

Hälsningar
Maria, Smack och Tashi