lördag, oktober 13, 2007

Nu har han kommit hem!

Imorse gick färden ut till Åsa för att hämta hem Dragoz. Efter papperskrivning och en utomodentlig fika lastade vi in oss i bilen för hemfärd. Vi hade hört att Piris färd hem hade ljudithjärt skärande men Dragoz visade sig vara lugn som en filbunke..... de första 200 meterna!! Sedan var det SUPER synd om honom!! Visst så lugnade han sig men då var vi i Sala. Väl i Sala var det dags för en kiss paus. Ner på gräset och kiss nästan direkt. Där kom även en joggare som naturligt vis behövde en utskällning!! Sötnos!!
Väl hemma travade han in i lägenheten utan problem. Disco uppfattade krypet först och vände medan Roy tog en extra sniff och sedan riktade uppmärksamheten mot matte istället... Ute däremot var han mycket roligare! Disco är faktiskt inte så negativ som jag trodde han skulle vara då han faktiskt inte alls tycker om valpar utan undviker dem mest. Men med Drago verkar det annorlunda. Han står och tittar på honom och låter honom fjäska lite innan han tycker det räcker. Dragoz är en hejare på att läsa av honom och ändrar riktning på uppmärksamheten. Han är väldigt tydlig med att han är liten och söt även med Roy så detta kommer nog att gå super bra!!!

Det enda problemet fram till 17,30 var att han inte tycktes gilla kissa i Salabacke men gjorde det i täppan efter en tupplur....nu är det bara bajset kvar så lugnar jag ner mig lite!!

Nu ska det bli lite lek...Dragoz apporterar redan bättre frivilligt än Roy någonsin kommer att göra frivilligt!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gud vad bra att allt har gått bra.. Pussa honom....

Anonym sa...

Vad härligt att allt har gått bra! Din Disco är nog lite som min Nellie - hon gillar inte heller valpar men gör inget utan vänder bara ryggen till och går sin väg! Lycka till med lille Dragoz!

Anonym sa...

Åhh så kul!
Nu har även du trampet av små, små fötter i huset!!! Visst är det kul! Tänk så mycket man hunnit glömma/förtränga sedan förra valpen!

Med tid så blir det säkert hur bra som helst med flocken. Vi har gott hopp för vår flock även om Mubi är i stadiet där valpen total ignoreras men given tid så tror vi att allt blir helt ok.

Ewa,Pappa och boerboelbandet

Anonym sa...

Personlig fråga, förresten; Sitter du också på kammaren och funderar över vad valpen möjligtvis kan tänka sig lämpa sig för, för framtida träning? Eller har du en klar plan?

Här funderar vi på bevakning (armystyle) och skydd

Ewa