söndag, oktober 14, 2007

Lövkrattning och bad!

För att få en aningens bättre koll på hur långt Dragoz möjligt vis skulle springa och hur bra han lyssnar åkte vi till svärmors stuga för lövkrattning. Bilåkeriet blev ljudligt i början men som tur är gick det över snabbt... Väl vid stugan, som ligger en bra bit från väg och bilar, släpptes de hundar som inte jagar ut. Mamma som kommit från Skåneland har sin jycke Menot med och det är hon som är mest sugen på jakt av de bordrar som var med. Koppel på altså för damens del...som förövrigt är Roys mamma... Koppel blev det även för Disco men pga att han inte hör. Dragoz var/är helt fasinerad av löv och sprang som en tosing fram och tillbaka, runt runt... Lutar bra mot rapporten!! Lyckades även på slutet att få Roy att leka men bestämde sig snabbt att det var världens läskigaste och tog skydd bakom fötter och krattor. En skällande border som far framför är inte det bästa och matte håller med på den punkten. Efter krattning så var det fika sedan hemfärd vilken var tyst...han sov!! Väl hemma lade vi honom i sovburen och inte heller där var protester :,)

Senare på dagen efter sovandet och lekandet etc. var det dags för bad... Förstår att man behöver hjälp för att tvätta små puppisar....de sprattlar!! Per fick hålla medan jag blötte och schamponerade. Inget att göra själv och naturligt vis höga protester för döva öron!

Annars har allt gått bra. Första natten tillbringades fram till två i sovburen med en gäng gossedjur medan andra halvan förbarmade sig matte...Neee han fick inte vara i sängen men dock så la sig matte på en filt (hårt...inte att rekomendera) i stora rummet och Dragoz placerade sig mellan benen. Roy hade en hel säng tillgodo med Per men strategiskt la sig i den mjuka soffan brevid matte.... Ungefär som om "skyll dig själv" blickar skickades. Där sov vi tills halv sju sedan äta, full rulle, bajsa i badrummet (missade mattan :,) , kissa utomhus och full rulle igen, sova... om och om igen!

Bilder från stugan:
Rälig border

Jag och plutten!!

Kamphund!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

De är så kul att se att allt går så bra... Pussa den lilla

Anonym sa...

"Mammas" lilla snutte...snyft...det är först nu jag börjar fatta att de flyttat hemifrån. Men samtidigt känns det väldigt bra att allt går som det ska :) Psst. den 23, hur ser det ut då? "Valpträff" du vet...

Anonym sa...

Åååå känner igen det där med löven och det dära med full rulle... he he... tvättandet har jag kvar... hihi... Piri hälsar till bror! Höres!

Anonym sa...

Så söt han är lilla Dragoz! Jo snart- 3nätter & 2 dagar... Längtar!