fredag, augusti 17, 2007

Tre veckor.....Sedan besök!!

Då blir det att vänta igen... Inte för att det gör något, de är inte så söta när de ser ut som brända korvar men det vägs upp att de låter ofantligt sött när de suttar!! Den som vänta på någt gott väntar aldrig för länge....Eller hur Maria!?!
Krav på namn är att de ska heta Hyzz Bonus..... Bonus för att detta är en tjuvparning när Åsa inte var så lajbans i magen och bodde i en möglig stuga utan toa långt hemmifrån i Blekinge. Sedan är det där med snabb, smidig och stark (typ Eld, Vind etc.)... Har du något snyggt japanskt Emma?? Per gillar Gandhi medan jag gillar Drago och så Lisa med Kyzz (ev. Kryzz). Vi får se helt enkelt se när jag träffar parvlen om det är något som är speciellt passande!
Hittade ett på nätet som var Barega som betydde vind och var en killnamn på abourginska. Tycker mer det är en tjej ioch med det slutar på a....
Den som lever får se!!

1 kommentar:

Mz B sa...

Japanska ideer.. det finns massor... här följer några.. problemet är att dom ska vara lätta att uttala på svenska.. och ha en tuff mening..

1) FUURINKAZAN 風林火山 【ふうりんかざん】 (exp) as fast as the wind, as quiet as the forest, as daring as fire, and immovable as the mountain...

Kanske lite svår uttalat, men det tål kanske att övas på, med tanke på innebörden... och att hunden din förhoppningsvis bli, snabb, smidig, modig och trygg :) Läser man bara tecknena för det så står det vind, skog, eld och berg. Eller bara KAZAN som betyder vulkan :)

2)HAYAII betyder helt enkelt snabb.

3)HOTARU - firefly ...

Ska fundera lite till om ja kommer på något bättre...