måndag, juli 07, 2008

VAD.....??!!

Igår åkte vi och handlade mat. Hundarna fick vara hemma den dryga timmen vi var borta. När vi öppnar porten till lägenheten hör vi en liten terriers tycke och ve. Drago skällde lite för att stämma in. Naturligt vis så HMM:ade jag utanför och Drago blev tyst. Roy fortsatte. Öppnar dörren till lägenheten och en väldans glad Drago kommer hoppandes....ingen Roy. Ser att Dragos länglineskoppel går från kroken på väggen, förbi tvättstället och ner mot vardagsrumms bordet... Runt benet på bordet står en väldigt sur liten Border och tycker minst livet är mindre roligt. En bit bort från terriern är små smulor av en påse hundgodis... Roy har alltså länsat min ryggsäck där det fanns hundgodis från WDS, råkat stoppa in huvudet i Dragos halsband till länglines kopplet och trasslat in sig i bordsbenet... Troligt vis har han, utan att dela, även ätit upp alla små godisar innan han fastnade. Den hunden hittar på en massa skumma saker!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, en border är ju en väldigt påhittig liten filur. Inte alltid säkert att det blir så bra, men de är oftast väldigt söta!

Anonym sa...

Har alltid trott att kelpar var uppfinnesrika, men din Roy slår nog det mesta....

Anonym sa...

Hehe... och tror vi att han lärde sig något? Nä, troligen inte. För stjäla godis och mat kunde han uppenbarligen redan. ;-)