fredag, mars 21, 2008

DRAGO!!! igen...

Var ute och gick i kohagen i förmiddags. Vi tog en annan väg än vad vi brukar göra och fick klättra lite på stenblock. Roy är som en liten apa och sprang omkring helt obehindrat. Drago hade lite svårare men klarade med lite hjälp från Per. Promenaden går längs stranden av Ekoln och vi kommer till en liten bäck som går ut i sjön. Bäcken är väl nästan 20 cm bred... Roy travar på och kommer över utan att bry sig om att bli blöt om tassarna. Drago tvekar... Han är riktigt kinkig när det gäller vatten. Per tar ett kliv över. Drago blir förtvivlad, han vill ju med!! Nu kan man tänka sig att han ska ta ett graciöst hopp över som han gjorde över tv-bordet. Men icke!! Hunden tar ett galtasprång rätt ut i sjön, fattar att detta inte var bra och tar ett till. Då blir det så djupt att han inte bottnade med tassarna och fick simma in till fast mark. Stackaren blev superblöt och kommer nog inte doppa tårna i något blött och vattnigt på mycket länge!!

Det som ser ut som skit på bilden är frost från plurret!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det är bara att vänja sig vid olika händelser när man har kelpie (hehehe)... det är en viss charm i det!

Fattar inte - bild? I så fall var? Que?

Anonym sa...

Stackaren han kan ju få men för livet o aldrig vilja bada mer speciellt vinterbad. Nu vet ju inte jag hur badglada kelpies är men ska jag utgå från bb är detta vinterdopp inte lovande för vidare badglädje. Ha en forsatt trevlig påskhelg.
pappsen

Anonym sa...

Hahaha! Har vi vattenhatare i bonuzkullen? Fokuz har fullt sjå nu när parkeringen är en enda stor vattendamm - han tar gasellhopp ut ur bilen för att inte nudda vattenpölen! Blir nog litet-kast med-fegkelpie i sjön såfort det är varmt nog! ;)

Anonym sa...

Japp - så gott som, de är slappa paraboler här men står gör de för det mesta!
Måste nog fara imorgon och väga Fokus i varenda djuraffär för att se om vikten verkligen stämmer! :p