måndag, december 01, 2008

Fast och fint!

ÄNTLIGEN efter en veckas nattpromenader och spytorkande är Drago på G igen. En hel helg har han varit sig själv om än lite mera spinkig än innan... Var hos Sim Maria och fick en massa provpåsar av special mat som skulle vara bra för irriterade magar och det hjälpte. Hoppas nu att det håller i sig när jag ska gå över till hans gamla mat igen. Skulle det vara utställning idag så skulle en given kritik vara spinkig!! Stackaren... Men trots detta har han varit pigg och hoppig som vanligt. En skillnad man märkte var att hans djävulsryck i kopplet upphörde (!?) så man kankse ska svälta honom före varje promenad!!

Roy har varit helt som vanligt förutom att han tyckte att det var lite konstigt att gå ut mitt i natten när man sov som bäst på mattes huvudkudde (som han snor så snabbt mitt huvud lämnar kudden...)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas att det håller sig lugnt nu då, så att du hinner göda upp honom till helgens bravader. ;-)

Anonym sa...

Nemo snor oxå kudden fort man rör sig därifrån!!

Anonym sa...

Jaså är det så de hemska rycken heter! ;)

Skönt att han är prima i magen igen! Fokuz är också spinkig, men av andra orsaker - ingen päls kvar alls!

Anonym sa...

Ja det är trist att folk har dem bara på bakgården men det där blir ju en ond cirkel... de går inte ut för att de inte kan hantera hunden vilket leder till att hunden blir ännu värre för att den inte får aktivering...