fredag, juni 27, 2008

JÄVLA City Mail!!

Hur dumma får postgubbar vara!? Fel... Hur dumma får CITY MAIL postgubbar vara!? För postens gubbar hittar ju till vår brevlåda!! Sedan februari så har diverse företag börjat skicka vanliga snigelbrev med City Mail. Sedan februari få vi ringa City Mail varje månads slut för att få våra räkningar, OM de inte returnerats!! City Mail hittar nämligen inte till Verkmästargatan 5A ing 2, dvs ingången runt knuten... Till och med Eniro har en bild på vår ingång men nej, inte kan City Mail titta på eniro och hitta till oss.... ingen slutledningsförmåga där inte när det kommer post på post till samma adress typ sedan i FEBRUARI!!!

Idag fick jag ringa SKK för att få en ny räkning. Det ska ta två till tre veckor innan jag får mitt nya medlemskort. WDS skulle bli lidande med resultatdelen, det skulle inte registreras!! Nu är de så kloka på SKK att de har ett kontonummer som enbart är till medlems avgifter som kommit på villovägar. Betala och se glad ut med gammalt medlemskort och betalningsbekräftelse när jag ska gå in på utställnigen. Kontentan är att det superbraiga resultatet på WDS kommer att registreras, TROTS de där JÄVLA City Mail som bara skickar tillbaka all vår post... Funderar på att skriva en insändare till UNT....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skit pomesfritt vad störande! Lär ju vara olika postsnubbar varje gång så svårt att banka in det i skallen på de också!

Såg att du anmält till vallningskannan, KUL!!! Vi kommer vara där och hejja!

Anonym sa...

håller med om City Mail... de ger oss någon annans post hela tiden även fast det står våra namn på brevlådan!!!

Piri och jag vill nog köra ett vallprov istället... tror det räcker med utställningen den helgen! Sen börjar det ju bli dax med appellen och ettan...!!! Eller hur?!?!