lördag, maj 24, 2008

Han är som en knopp...

...på väg att brista! Det var vad dommaren Eva Eriksson sa i ringen på Österbybruks årliga utställning. Det blev etta, etta och HP. Snygglo hund!!

Matte var även hon imponerad på Drago... i ringen ialla fall! I ringen var han samlad och travade om jag gick men hoppade om jag joggade. Belv lite sladdrigt intryck, men han är ju bara 9 mån. Tänderna gick super att både se och räkna... Utanför ringen var han helt crazy!! Han ville hälsa på ALLA hundar, stora som små, gärna människorna också om han fick!! Mina händer känns som om de är hyvlade med osthyvel... MEN han skällde inte på en enda!!

Kritiken han fick löd så här:
Maskulin junior hane som behöver tid att växa i sig själv. Bra huvud, har rävliknande uttryck. Bra brett ansatta öron. Ännu lite tunn i kroppen. Bra rygg, lite väl brant i korset. Bra päls. Rör sig väl men behöver bli stabilare.

Det var lite svårt att få honom att stå ordentligt framför dommaren. Det såg mera ut som en påse nötter som tiggde godis med stå, sitt och ligg övningar! (därav det branta korset) Men det går väl över med tiden och träning. Min lilla snutt!!

Roy satt med Per i Marias mycket rosa stol och njöt av att inte behöva gå i ringen! I Roys kritik brukar det stå "kort kors" så med Dragos "branta kors" så tar de ut varandra!

Imorgon blir det trimmning av Bizzy som tydligen var långhårig igen... tar tre timmar för att få damen snygg. Det är inte så jättejobbit för tösen lägger sig på sidan på köksbordet och sovar när hon tröttnat kolla ut genom fönstret... snuttan!!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis de var ju bra kritik :) Rävliknande uttryck känner man igen Hihi...

Anonym sa...

GRATTIS!!!!
Kul att träffas idag!

Maria, Dina & Kylie

Anonym sa...

Snygga ni är!
Bilder är på väg att laddas upp!!!
Höres!
Är Per lite gladare nu?
/Maria

Anonym sa...

GRATTIS! Vilken snygging!

Anonym sa...

Grattis! Kul att det går bra för släkten :)

/Vickulas-Fia

Anonym sa...

Roligt. Grattis!

Anonym sa...

Grattis till snyggbrorsan!