måndag, september 15, 2008

Svamp plockning på hög nivå!

I helgen hade vi dels en disputations fest och svamp plockning inplanerade. Disputations festen hölls på Norrlands nation i Uppsala och var super rolig!! Per agerade som chauför och var nyckter vilket innebar att jag kunde slå klackarna i taket ordentligt. Dricka och Dans hela natten lång!! Nästan ialla fall. I och med att festen började halv sju så var vi hemma rätt så tidigt ändå. Påvägen in så träffade vi vår granne som glatt meddelade att "Hundarna har ylat sedan sju, men det hörs inte såååå mycket". Ska man vara glad att det inte hörs så mycket genom väggen eller lite upprörd att vi hade rätt så bråttom när vi lämnade dem och glömde dra ner persienner?? Nästa gång vi ska iväg så blir det strängare boliner för herrarna!!

På söndagen var det svamp plockning som gällde. Min jobbarkompis Eva och hennes kompis Juliana följde med ut. Vi hittade MÄNGDER med trattisar som glatt plockades. När Roy tröttnat på att "jaga" människor i skogen eller tigga godis så började han intressera sig för trattisarna på marken... till den grad att man kunde komendera honom till att "leta svamp"!! Terriern gick fram som en ångvält, stannade upp och började käka trattisar!! Det var bara till att gå efter och fånga in honom innan han ätit upp alla. Idag har han bajsat normalkonsistens skitar MEN de har varit enorma!! Undrar om killen kommer ihåg hur man letar svamp till nästa säsong...

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag har faktiskt tänkt på det scenariot, och har därför inte vågat försöka lära Karlsson att leta svamp. De han inte hann trampa ihjäl skulle han säkert äta upp alt. försöka apportera till matte. :)