söndag, april 27, 2008

Slapp helg!

I lördags var det hundgårds bygge. Växthuset ska bytas ut till nyrenoverade hundgården på jobb. Killarna får utkiksplats, hundkoja och snygga brudar till grannar. De har spejning över en åker, en parkeringsplats och cykelbanan. Hoppas nu inte kelpie kläppen fattar att han kan klättra över staketet.... Visserligen kan Roy också det om andan faller på men än så länge har han bara hittat hålet in till damerna som numera är barikerat med en telekabel pinne.

Idag så har vi varit på Jälla och traskat i skogen. Jag la även två spår till Drago och ett till Roy. Drago fick en vinkel med en pinne i spåret och slut leksak. Pinnen såg han inte först men fick in den i näsan och vände :,) Blev nog gladast när pinnen byttes mot en gotta! Annars var det lite disträ för killen. Matte hade kollat av området men missat att det var någon annan som också lagt ut spår... trots detta så gick det ändå bra. Andra spåret var ett rakt. Det gick bättre men ett avbrott mitt i för... någon lagt spår över vårt!! Undrar om det var någon som gav igen...

Roy har fattat att "Basketgrisen" är i slutet och tuffar på bra i kärnan. Go hunden!!

Efter spåren var vi och kollade på ett litet hus några kvarter ifrån oss. Inget hus som intresserade så mycket men vi ville se hur de ser ut inomhus. Det är ett radhusområde som bara har så söta hus på Mistelgatan. Detta huset låg med trädgården mot gamla E4:an och man kunde se korsningen... INGET som jag vill se i trädgården precis! Nu ska vi över till Per och Maria med fruktsallad...Per vill spela nya GTA (bilspel där man ska göra uppdrag) och jag kan tänka mig en kvart i masagestolen!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh ni går i hus tankar :) Kul att spåren gick bra... Ha de gott på valborg!!!

Anonym sa...

Halloj! Har mat hemma! Vallningen var är den? Vi får höras! Ring om du får tillfälle! Hej hopp!