tisdag, september 04, 2007

Hemma igen 2 och träning med Sandra

Då var man hemma igen.... Denna gången så var det inte så långt att åka utan var i Herrfallets camping och konferans anläggning utanför Arboga. Trevligt men kunde ha gjort något roligare med den tiden. Hundarna fick följa med men särskillt poppis att sitta i bilen var det inte precis... Nu väl hemma har Disco hittat sin korg och Roy lagt beslag på matten knä framför datan och slummrar sött. Matte däremot vill också sova men måste äta först och kolla läget i syber spacen först. Tyvärr så glömdes kameran, det skulle vara roligt och visa dessa nördar (i snäll bemärkelse) ser ut i svampvärlden.

Nu bara en lite uppdatering om träningen i söndags för Sandra... VILKEN SUPER DUPER DUKTIG INSTRUKTÖR!!! Vi fick många tips och trixs som ska användas både på Roy och på Dragos i framtiden (om FEM veckor!!). Har ni någonsin möjlighet så gå en kurs för Sandra. Har glömt efternament men det är Sandra med BC:n Immer och så Lill prinsen Nicolaj (labrador). (Roy la en brakare som stinker som F-N :,< Älskar honom ändå...) Tyvärr så kom det en störtskur över oss när vi skull köra och Roy var väl inte helt på topp när de STORA dropparna slog i huvudet!! Men han gjorde som han brukar och droppade av fotet när det blev för långt. Så där fick vi massa tips.

Ställde in agilityn idag för mitt huvud är som en badboll men imorgon är det lilla KM på klubben så dit ska jag och se om det gett resultat.
Nu blir det mat och Harry Potter....dvs. zzzz...zzzz...med boken på magen....

Inga kommentarer: