tisdag, januari 30, 2007

Ny bostad

Nu har vi flyttat och fått in alla grejor som inte ska vara kvar till hundarna. Det tog två rundor med en Renault traffic skåp bil. Alla grejor fint nedpackade i Sanerings entreprenads lådor lånade från Schotte. Nu är det gardiner som ska upp.

Igår provkördes diskmaskinen...Eco programmet valdes för visst vill man vara miljömedveten. Vi väntade och väntade.... Inte visste vi att vara miljömedveten var att vänta i 140 minuter!! Då vi satt igång maskinen rätt sent gick vi och lade oss efter en timme eller så. Diskmaskinen pep till när den var klar. Då sov vi redan så vi gick inte upp och stängde av den precis. Vid fyra startade den igen!!! Efter det så har vi läst manualen och bestämt att vi ska vara minder miljömedvetna men välja halva maskiner iställt.

Nu i morse provade jag tvättmaskinen.... Inte världens high tec men efter några gissningar och tryckningar på div. knappar kom den igång. Får se om det är rent eller helt förstört när den är klar. Men bekvämt var det att inte behöva gå utanför dörren för att tvätta!!!

Annars är allt bra här. Sitter vid ett provisoriskt skrivbord ihopsatt av flyttlådor och två hyllplan. Skrivbordet finns i affären men vi behöver spara lite pengar först.
Har tagit en massa kort på lägenheten hur den ser ut nu i röran men hittar inte sladden så att jag kan föra över bilderna till datan. Så ni får vänta ett tag till.

Over and out från svinkalla (minus 15-20 grader) Uppsala
//Ylva, Disco, Isop och Roy

Inga kommentarer: