måndag, november 10, 2008

Back in Sweden!

Då är man tillbaka till vardagen igen. Resan till Florens var strapatsfull! Vi hade planerat att spatsera i Florens på tisdag eftermiddag men naturligt vis så blev det inte riktigt som vi tänkt oss. De hade lovat regn och rusk vilket innebar att färden över Alperna var "a little bit bumpy", som flygkaptenen sa... FY F-N!! Från Zûrich till Florens var satan i gatan inte rolig. De fick till och med ställa in snacksen för att trollyn inte kunte transporteras i gången!! När vi väl kom fram till Florens så regnade det så mycket att vårt plan inte kunde landa på den korta landningsbanan utan fick flyga till Pisa... det tar cirka 1.5 timmar för att åka buss mellan Pisa och Florens. När vi väl kom till Florens igen missade vi flygbussen in till centrum med typ 2 minuter. Fick sitta i en halvtimme och vänta. Nu var klockan halv sex och vårt planerade spatserande blev istället en bussresa, hitta hotellet och sedan hitta mat!! Pizzorna är suveränt goda i Italien men de lokala rätterna ser ut som något någon har spytt upp... Det bästa var nog ändå de rostade mackorna med tomat och basilika, mumma!!

Hemfärden blev extremt mycket lugnare. Bara en hårig rumpa typ mitt i huvudet (han böjde sig ner och hela springan syntes!!) och en halv bröstvårta på en kvinna som satt i början av sista flygresan med en Airbus 321... de flygplanen kan transportera en mängd människor och i stort sätt ALLA gick förbi kvinnan som visade bröstet och intensivt sökte ögonkontakt...

Bilder kommer senare på vad som hände mellan flygresorna. Som kuriosa så var det strålande sol med en medeltemeratur på 19 grader....mmmmmm.... Såg ödlor, vildsivn, hjortar, galoppörer och en mängd skotrar och Fiatbilar med diverse buklor, dock ingen Ferrari eller Lambogini... de vågar nog inte köra i städerna!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Välkommen tillbaka! Låter som en äventyrlig resa!