måndag, november 13, 2006

Skola, Exjobb och lägenhetsök

Har sutit i skolan och jobbat på ett projekt i skogs produktion kursen. Ska redovisa i eftermiddag på engelska men det går nog bra. Vissa utbytesstudenter har helt hiskeligt dåligt utal så det jag säger hör man ialla fall och förstår vad som menas. Det blir nog bra med det.

Exjobbet går trögt framåt. Inte för att jag inte gör det som skall göras utan att handledaren har så MYCKET annat skit för sig. Han fick två veckor att läsa hela mitt exjobb, cirkus 35 sidor. Han hade läs Abstractet (en sammanfattning) på en halv sida..... Hmmm.... Gissa vad det kokade i huvudet!!!!

Vi letar efter lägenhet. En tvåa eller trea i Uppsalas grönare delar vid Hågadalen är vad som önskas. Gärna en med hyfsat låg hyra så det kostar fruktansvärt mycket att köpa en bostadsrätt. Så även en hyra på 3500 kr blir typ 5000-7000 kr totalt. Inte att hurra för. Men vi har varit och tittat på en i helgen. Fin men inte waooo.. Det var en trea i ett trevåningshus. Lägenheten låg på bottenvåningen så det fällde den. Nio till familjer bodde i huset så det skulle bli mycket spring utanför den lövtunna dörren. Sedan var det ett pyttigt sovrum, ett väldigt pyttigt badrum utan tvättmaskin möjligheter och ett väldigt långsamlt vardagsrum. Det skulle inte gå. Så jakten fortsätter!

Nu är det lunch dags!!
Kramar

Inga kommentarer: